Highlights en Balayage in Amsterdam

ALLES OVER HIGHLIGHTS EN BALAYAGE
Of het nu een verandering van het seizoen is of een complete verandering in het leven, onze All Over Highlights service is voor jou. Na een consult met een haarexpert van Beleza Pura Clinic Amsterdam, wordt kleur aangebracht op specifieke delen van het haar om glans en body toe te voegen. Met highlights, of haar lowlights, onze hair salon stylisten zijn er om je te helpen er op je best uit te zien.

GRAND HIGHLIGHTS
Maak een dramatisch statement met je nieuwe haarkleur met highlights. Met een volledige kop van multi-dimensionale kleur toegepast, zal uw look worden verbeterd om diepte en glans toe te voegen. Ongeacht de look, blonde highlights, zwart haar met highlights, highlights voor bruin haar, enz. onze kappers zullen u een grandioze ervaring geven met deze service.
Lees meer over HIGHLIGHT KAPPER IN AMSTERDAM-WEST van een van onze professionals!

BALAYAGE HAARKLEURING
Misschien vraagt u zich af, wat is balayage? Nou, onze balayage kapsters zijn klaar om u te helpen ontdekken balayage haarkleuringen en de prachtige resultaten! Balayage is een Franse techniek waarbij met de hand geschilderde highlights worden gebruikt om een naadloze mix van kleur te bereiken. Lees meer over balayage in Amsterdam West van een van onze professionals!

OMBRE KLEUR / HIGHLIGHTS
Onze ombre highlights haar service biedt gasten een chique kapsel dat geleidelijk overgaat van donkere tinten aan de bovenkant van het haar naar een lichtere tint aan de uiteinden. Subtiel of gedurfd contrast, u beslist! Beroemdheden zijn verliefd op dit kapsel en wij denken dat u dat ook zult zijn!

FLAMBOYAGE
Flamboyage combineert de techniek van balayage met de lichtere uiteinden van ombre kleuren. Een fantastische look voor wie een onderhoudsvriendelijke haarkleur met highlights optie wil.

KLEUR SMELTENDE KAPSELS
Kun je je haarkleur ideeën niet beperken? Overweeg kleur smelten haar diensten! Deze haarkleuringstechniek houdt in dat je meerdere kleurschakeringen gebruikt en deze oplicht voor een natuurlijke blend look. Of u nu voor gewaagde kleuren kiest of een natuurlijk haarkleurenpalet aanhoudt. Bij Beleza Pura Clinic Amsterdam vindt u zeker de beste haarkleurcombinatie.