Traangoot fillers

Alles over traangoot filler

Traangoot fillers zijn een populaire niet-chirurgische cosmetische behandeling die helpt bij het verminderen van wallen en donkere kringen onder de ogen. Deze behandeling maakt gebruik van hyaluronzuur fillers en wordt beschouwd als een veilige en effectieve manier om een frissere en jeugdiger uitstraling te krijgen. In dit artikel zullen we meer vertellen over de ins en outs van traangoot fillers, hoe het werkt en de voordelen ervan.

Wat zijn traangoot fillers?

Traangoot fillers zijn een niet-chirurgische cosmetische behandeling die wordt gebruikt om wallen en donkere kringen onder de ogen te verminderen. Deze behandeling maakt gebruik van hyaluronzuur fillers, die een natuurlijke suiker zijn die al van nature in het lichaam voorkomt. Hyaluronzuur fillers worden gebruikt om het gebied onder de ogen op te vullen en te hydrateren, waardoor de huid er voller en gladder uitziet.

Hoe werkt het?

Traangoot filler

Tijdens de behandeling worden hyaluronzuur fillers met een fijne naald onder de huid van het traangootje geïnjecteerd. De fillers vullen de ruimte op tussen de huid en het onderliggende weefsel, waardoor de huid er voller en gladder uitziet. De behandeling duurt meestal ongeveer 15 tot 30 minuten en het resultaat is direct zichtbaar.

Voor wie is het geschikt?

Traangoot fillers zijn geschikt voor mensen die last hebben van wallen en donkere kringen onder de ogen en op zoek zijn naar een niet-chirurgische oplossing. Deze behandeling is ook geschikt voor mensen die last hebben van huidveroudering rond de ogen, zoals fijne lijntjes en rimpels. Traangoot fillers zijn niet geschikt voor mensen met ernstige huidproblemen, zoals eczeem, psoriasis of actieve acne.

Hoe lang blijft het resultaat zichtbaar?

Het resultaat van traangoot fillers kan tot 12 maanden aanhouden, afhankelijk van het type filler dat wordt gebruikt en de individuele reactie van de huid. Na 6-9 maanden kan er een touch-up behandeling nodig zijn om het resultaat te behouden.

Wat zijn de voordelen?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan traangoot fillers.

  • Ten eerste is het een niet-chirurgische behandeling, wat betekent dat er geen incisies of sneden nodig zijn. Dit betekent ook dat er geen hersteltijd is en dat patiënten direct na de behandeling hun dagelijkse activiteiten kunnen hervatten.
  • Ten tweede is het een zeer effectieve behandeling die direct resultaat oplevert. Traangoot fillers kunnen helpen bij het verminderen van wallen en donkere kringen onder de ogen, waardoor de huid er frisser en jeugdiger uitziet.
  • Ten derde is de behandeling veilig en er zijn weinig bijwerkingen bekend. In zeldzame gevallen kan er sprake zijn van roodheid, zwelling, blauwe plekken of tijdelijke gevoelloosheid, maar dit verdwijnt meestal binnen enkele dagen.

Wat kan je verwachten tijdens de behandeling?

Tijdens de behandeling wordt er een verdovende crème aangebracht op het gebied onder de ogen om ongemak te verminderen. De fillers worden vervolgens met een fijne naald onder de huid geïnjecteerd. De behandeling duurt meestal ongeveer 15 tot 30 minuten en het resultaat is direct zichtbaar.

Wat kan je verwachten na de behandeling?

Na de behandeling kan er sprake zijn van lichte roodheid, zwelling en blauwe plekken, maar deze verdwijnen meestal binnen enkele dagen. Het is belangrijk om gedurende 24 uur na de behandeling het gebied onder de ogen te vermijden en om geen make-up te dragen. Na enkele dagen kan je je normale activiteiten hervatten en het resultaat is direct zichtbaar.

Zijn er risico’s verbonden aan traangoot fillers?

Over het algemeen is traangoot filler een veilige behandeling met weinig bijwerkingen. In zeldzame gevallen kunnen er echter complicaties optreden, zoals infecties, allergische reacties of asymmetrie. Het is belangrijk om een gekwalificeerde en ervaren behandelaar te kiezen om deze risico’s te minimaliseren. Bij Yourface cinics ben je voor jouw traangoot filler aan het juiste adres

Traangoot fillers zijn een effectieve en veilige behandeling voor het verminderen van wallen en donkere kringen onder de ogen. Het is een niet-chirurgische behandeling die weinig risico’s met zich meebrengt en direct resultaat oplevert. Traangoot fillers zijn geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een niet-chirurgische oplossing voor huidveroudering rond de ogen. Als je geïnteresseerd bent in deze behandeling, neem dan contact op met een gekwalificeerde en ervaren behandelaar om te bepalen of deze behandeling geschikt is voor jouw individuele behoeften en doelen.

Lees hier alle artikelen over beauty?