Smokey Eye voor blauwe ogen

Voor een zwoele, verleidelijke look kun je overwegen om voor een smokey eye te gaan. De meeste donkere oogschaduwen zien er nogal streng uit op blauwe ogen. Om dit probleem te verhelpen, kies je voor een gouden smokey eye. Zelfs een roodachtig lichtbruine smokey eye kan hot en verleidelijk zijn bij blauwe ogen, mits op de juiste manier gestyled en gearceerd. Voor een sexy en toch vrouwelijke look breng je met je ringvinger een champagne crèmekleurige oogschaduw over je hele ooglid aan.

Breng vervolgens met een mengkwast een glinsterende honingkleurige schaduw aan in de buitenste hoek. Vervolgens teken je een subtiele cat-eye met een taupe liner en vervaag je deze met een shaderkwast. Het is ook belangrijk om te onthouden dat geen smokey eye compleet is zonder nepwimpers.

Blauwe Oogschaduw Blauwe Ogen
Sommige vrouwen aarzelen om blauwe oogschaduw te proberen omdat het een gedurfde stijl is en zou kunnen botsen. Echter, blauwe oogschaduw met blauwe ogen is een flatterende look, vooral als je kiest voor een donker of licht blauw dat anders is dan je oogkleur. Bij het kiezen van een bepaalde blauwe tint, marine, groenblauw, en pastel blauwe oogschaduw zijn allemaal gemakkelijk en onberispelijk.

Maar omdat de kleur van de oogschaduw al een heel statement is, wil je de look niet te gecompliceerd maken. Om je gezicht niet te overweldigen, moet je oogmake-up bestaan uit slechts één kleur oogschaduw en een paar laagjes mascara. Als een van de mooiste en meest charmante kleuren in de regenboog, zijn blauwe oogschaduw looks absoluut de moeite waard om op te nemen in je routine.

Paarse Oogschaduw Blauwe Ogen
Vrouwen met blauwe ogen zouden moeten overwegen om lila oogschaduw te dragen. Niet alleen is deze kleur super on-trend, maar het zal ook helpen lichter gekleurde ogen te versterken. Een rijke aubergine kleur is ook schattig en passend. Bezoek onze schoonheidssalon in Groningen.

Smokey Eye voor blauwe ogen

15 reacties

 1. Pingback:yasam ayavefe

 2. Pingback:porn

 3. Pingback:Bu site sitemap tarafından oluşturulmustur

 4. Pingback:child porn

 5. Pingback:yasam ayavefet

 6. Pingback:child porn

 7. Pingback:porn

 8. Pingback:grandpashabet

 9. Pingback:child porn

 10. Pingback:child porn

 11. Pingback:child porn

 12. Pingback:child porn

 13. Pingback:child porn

 14. Pingback:child porn

 15. Pingback:child porn